Back to All Events

All day breakfast japán módra - BETELT!

Az elmúlt években sokan fordultatok meg japán brunchunkon és sokan jeleztétek, hogy miután kóstoltátok, szeretnétek Ti magatok is elkészíteni. Én személy szerint hiszek abban, hogy a japán reggeli ízei megszólítják az embert, így nagy örömmel teszünk eleget ennek a kérésnek.

Ha valaki először kóstolna japán ételeket gyakran javaslom, hogy kezdje a reggelivel. A japán reggeliző asztalon ott sorakoznak egymás mellett a japán konyha esszenciáját jelentő ízek, így ha szeretnéd ezt közelebbről megismerni, szerintem a reggeli egy tökéletes alkalom. A japán reggeli főtt ételeket tartalmaz, ezért akár Japánban, akár itt Magyarországon nyugodtan elkészíthetjük ebédre vagy vacsorára is, garantáltan jól fog esni bármelyik napszakban.

Az órát ajánljuk azoknak, akik kóstoltak már tradícionális japán reggelit, de nem tudják, hogyan fogjanak hozzá otthon, azoknak, akik most ismerkednek a japán konyha alapjaival, azoknak, akik szeretnék feldobni a reggeli lekváros kenyér, virsli, párizsis zsömle kombinációkat és persze azoknak, akik hozzám hasonlóan lelkesednek az “all day breakfast” intézményéért.

Japán reggelink (laktózmentes):

  • 鯖の塩焼き / Saba shioyaki (Grillezett makréla)

  • 御飯 / Gohan (Főtt rizs)

  • 卵焼き / Tamagoyaki (Japán tojástekercs)

  • 味噌汁 / Miso leves

  • ほうれん草の胡麻和え / Horenso No Gomaae (Spenót szezámöntettel)

  • 漬物 / Tsukemono (Pácolt zöldség)

Óra ára: 11000Ft/fő

(Az ár tartalmazza az óra alatt fogyasztott ásványvizet, egyéb alkoholmentes üdítőitalokat, teát.)

Jelentkezés menete:
1. Olvasd el az óráinkkal kapcsolatos fontos tudnivalókat:
http://www.neguracooking.com/gyik/
2. Töltsd ki a honlapunkon található jelentkezési lapot.
Jelentkezésed beérkezése után válaszemailben értesítünk a fizetéssel kapcsolatos részletekkel. Részvételi szándékodat akkor tudjuk véglegesíteni, amennyiben 2 munkanapon belül átutalod az óra árát a válaszemailben megadott számlaszámra. Vendéglistánk összeállításánál a fizetési sorrendet tekintjük elsődlegesnek, ha betelt egy óra, jelezzük!

Earlier Event: October 22
Chanko - szumó est - 1 SZABAD HELY!
Later Event: November 5
Hungarian cooking class (Private)