Back to All Events

Chanko - szumó est - 1 SZABAD HELY!

Évek óta dédelgetett vágyunk hogy egy teljes estét szentelhessünk a szumónak és minél többekkel szerettessük meg ezt az első ránézésre kicsit furcsának tűnő japán sportot, ami akár hiszitek, akár nem képes egy pillanat alatt elvarázsolni az embert.:) Mind a sport, mind a versenyzők élete egy átlag turista szemei elől általában eldugott, ismeretlen világ, amit szeretnénk egy kicsit feltárni és megmutatni nektek.

Szumó estünkre terített asztallal és gőzölgő vacsorával várunk Titeket, még pedig chanko-val, ami a szumósok által fogyasztott hot pot típusú étel, ennek különböző szezonális változatait főzik maguknak egész évben. Szumós körökön kívül is népszerű, így ennek egy házias verzióját szeretnénk Nektek bemutatni. Az alaplébe húst, halat, tofut, gombát és sok zöldséget pakolunk, rizzsel és savanyúságokkal kísérve kóstolhatjátok meg nálunk.

Az este házigazdája Aurél lesz, aki elkalauzol Titeket a szumósok hétköznapjaiba, mesél arról mit esznek, hogyan öltöznek, hogyan edzenek és hogyan szórakoznak, beszél a profi szumóról, bemutatja Nektek napjaink legsikeresebb versenyzőit, és felkészít Titeket arra, hogy az est hátralevő részében úgy tudjátok végigszurkolni a legutóbbi szumó torna néhány izgalmasabb napjának mérközéseit, hogy már Ti is elismerően bólogattok egy-egy látványosabb technika láttán, sőt esetleg még szívetekbe is zártok egy-egy versenyzőt, akinek a jövőben drukkoltok majd:)

Hakkeyoi! (Na, például ezt is meg tudjátok mit jelent, ha eljöttök:)

Vacsoraest ára: 11000Ft/fő

Jelentkezés menete:


1. Olvasd el az óráinkkal kapcsolatos fontos tudnivalókat, köztük a lemondási feltételeket:
http://www.neguracooking.com/gyik/
2. Töltsd ki a honlapunkon található jelentkezési lapot.
Jelentkezésed beérkezése után válaszemailben értesítünk a fizetéssel kapcsolatos részletekkel. Részvételi szándékodat akkor tudjuk véglegesíteni, amennyiben 2 munkanapon belül átutalod az óra árát a válaszemailben megadott számlaszámra. Vendéglistánk összeállításánál a fizetési sorrendet tekintjük elsődlegesnek, ha betelt egy óra, jelezzük!

Earlier Event: October 18
Házi rámen workshop - BETELT!