Back to All Events

Matcha - zöldben a világ

  • Negura Budapest 18 Rómer Flóris utca Budapest, Budapest, 1024 Hungary (map)

Sokat meséltünk már a finom porrá őrölt zöld teáról és a hozzá kapcsolódó teaceremóniáról, habosítottuk chawan-ban, fúziós desszertkurzust is szenteltünk neki, de még mindig ezer arca van, amit, úgy érzünk nem mutattunk meg. Ezért most újra egy egész workshopot szeretnénk annak szentelni, hogy megmutassuk, hogyan lehet még enni és inni a matchát!

Erre a workshopra olyan recepteket és technikákat válogattunk össze, amik segítségével hétköznapjaitokba csempészhetitek ezt az izgalmas alapanyagot, megtanulhatjátok, hogyan lehet szinte bárminek elkészíteni a matchás variációját, hogyan láthatjátok zöldben a világot!:)

Az óra menüje:

抹茶 グラノーラ / Matcha granola

抹茶蒸しパン / Matcha mushipan / Gőzölt machás sütemény

ネアポリタン抹茶クッキー/ Macha neapolitan sugar cookies / A háromszínű keksz

タピオカ抹茶ラテ / Matcha bubble tea

A bubble tea-t helyben tudjátok majd elfogyasztani, a granolát becsomagoljuk Nektek másnap reggelire, szóval ér előző nap bekészíteni egy joghurtot a hűtőtökbe!:) A sütik sorsát Rátok bízzuk, papírdobozban hazavihetitek őket, hogy elfelezzétek azzal, aki ezt megérdemli, de nálunk is elmajszolhatjátok őket titokban, ígérjük nem fogunk árulkodni!

Az óra ára: 20 000 Ft/fő
Az ár tartalmazza az óra alatt fogyasztott üdítőitalokat, teákat.

Óráink kis csoportosak, a maximum létszám 6 fő.

Jelentkezés menete:
1. Olvasd el az óráinkkal kapcsolatos fontos tudnivalókat:
http://www.neguracooking.com/gyik/
2. Töltsd ki a honlapunkon található jelentkezési lapot.
Jelentkezésed beérkezését követően válaszemailben értesítünk a fizetéssel kapcsolatos részletekkel. Amennyiben 24 órán belül nem hallanál rólunk, kérünk ellenőrizd a Spam mappádat is, valószínűleg akkor oda érkezett a visszaigazolás! Részvételi szándékodat akkor tudjuk véglegesíteni, amennyiben 2 munkanapon belül átutalod az óra árát a válaszemailben megadott számlaszámra. Vendéglistánk összeállításánál a fizetési sorrendet tekintjük elsődlegesnek, ha betelt egy óra, jelezzük az óra címében!