Back to All Events

Japán nyári konyha 2. - BETELT!

Japánban az évszakok változása alapvetően meghatározza az étkezéseket.
Nem véletlen, hogy más típusú ételeket fogyasztunk az évszaknak megfelelően, hiszen szervezetünknek másra van szüksége hidegben mint melegben, más jellegű zöldségek, gyümölcsök teremnek és nem utolsó sorban, mások a főzési körülmények is.

Új nyári menünkben gyorsan elkészíthető könnyű nyári fogásokat gyűjtöttünk össze, hogy megkíméljünk Titeket a forró sütő melletti ácsorgástól. Olyan ételek kerülnek most az asztalra, melyeket nagyobb mennyiségben önálló főételként, kisebb adagokban mellékfogásként tudtok tálalni, így ezentúl egy többfogásos japán nyári vacsora sem okoz majd gondot Nektek. Ha ránk bízzátok magatokat, nem kell azon törnötök a fejeteket, hogy mivel dobjátok fel a grill partit, vagy mit tegyetek a hűtőtáskába, hogy "átvészeljétek" a Balatonba láblógatós napokat.

Menü:

  • 豚しゃぶサラダ / Sertéshúsos shabu saláta

  • 春雨サラダ / Üvegtészta saláta

  • イカの酢味噌和え / Tintahal miso öntettel

  • Sűlt padlizsán ponzu szósszal

  • Mame gohan / Zöldborsós rizs

  • フルーツ寒天 / Gyümölcs zselé

Ár: 10000 Ft/fő
Az ár tartalmazza az óra alatt fogyasztott ásványvizet, egyéb alkoholmentes üdítőitalokat, teát.

Jelentkezés menete:
1. Olvasd el az óráinkkal kapcsolatos fontos tudnivalókat:
http://www.neguracooking.com/gyik/
2. Töltsd ki a honlapunkon található jelentkezési lapot.
Jelentkezésed beérkezése után válaszemailben értesítünk a fizetéssel kapcsolatos részletekkel. Részvételi szándékodat akkor tudjuk véglegesíteni, amennyiben 2 munkanapon belül átutalod az óra árát a válaszemailben megadott számlaszámra. Vendéglistánk összeállításánál a fizetési sorrendet tekintjük elsődlegesnek, ha betelt egy óra, jelezzük!