Back to All Events

Kokeshi+japán vacsora (Karácsonyi különkiadás!) - BETELT!

Sokan jeleztétek, hogy karácsonyra szeretnétek meglepni szeretteiteket barátaitokat kokeshi baba festő workshoppal egybekötött vacsoraestünkkel. Így hát mi Rékák, összedugtuk a fejünket, és reméljük valami olyat találtunk ki, ami majd Nektek is nagyon fog tetszeni.

Február 22-i workshopunkra KIZÁRÓLAG ajándékjegyeket adunk el. Az ajándékozók kapnak egy még festetlen fababát japán díszcsomagolásban és mellé egy Negurás ajándékutalványt, ami erre az időpontra szól. Így a kiszemelt ajándékozott, akit meglepnétek, már a fa alatt találkozhat, ismerkedhet fababájával, akit majd magával hoz a január 19-i workshopra és a japán vacsora elfogyasztása után ki is festheti őt.

Mivel a babák szállítása logisztikailag nehéz számunkra, ezért a díszcsomagolású fababák KIZÁRÓLAG a Negura Cooking School-ban (Budapest, Rómer Flóris u. 18, 1024) vehetőek át  azokon a napokon, amikor órát tartunk (lásd órarend) előre egyeztetett időpontban!!!! Mivel ez egy kivételes alkalom, amikor még óra előtt találkozunk Veletek a baba átadásánál, ezért kivételesen  elfogadunk készpénzes fizetést is a helyszínen. (A számlát a szokásos módon emailben küldjük majd a fizetést követően!) Utólagos fizetést nem fogadunk el!

A helyekre a jelentkezési lap kitöltésével tudtok jelentkezni, a közleményben írjátok meg hogy fiú vagy lány fababát csomagolhatunk Nektek, illetve jelezzétek, hogy melyik napon (csak az órarendünkben szereplő órák napján tudtok jönni a  babákért!) jönnétek átvenni a kokeshit és az ajándékutalványt. Ezt követően pontos időpontot egyeztetünk Veletek emailben.

Workshoppal egybekötött vacsoraestünkön vendégeitek Tóth-Vásárhelyi Réka, díjnyertes kokeshi készítő iparművésztől mindent megtudhatnak a kokeshik világáról és irányításával elkészíthetik a saját fababájukat. Mi pedig gondoskodunk arról, hogy mindeközben ne maradjanak éhesek.

Az eseményre az alábbi menüt állítottunk össze:

  • Nikujaga (Marhahús krumplival)
  • Kinoko gohan (Rizs gombákkal)
  • Ninjin shirishiri (Reszelt répa tonhallal)
  • Ajitsuke tamago (Marinált lágytojás)
  • Japán paradicsom saláta
  • Desszert: Mushipan (Gőzölt sütemény édesburgonyával)

Workshop menete:

Terített asztallal fogadjuk a vendégeket, majd miután elfogyasztották a vacsorát átalakítjuk a helyszínt a kokeshi festéshez és Réka vezetésével elkészíthetik a babát, amit ajándékba kapnak Tőletek (ezt magukkal kell hozni a workshopra). Festés után édességgel és közös teázással zárjuk az estét.

Workshop ára: 10000Ft/fő

(az ár tartalmazza egy kokeshi baba festését, amit természetesen haza lehet vinni, a vacsorát és az este alatt fogyasztott alkoholmentes italokat, teákat.)