Back to All Events

Kimchi workshop - BETELT!

A kimchi a koreai konyha védjegye, népszerűsége azonban messze átlépi Korea határait, manapság nem hiányozhat egyetlen ázsiai étterem kínálatából a japán izakayáktól kezdve a sarki kínai kifőzdékig. Népszerűségéből adódóan számtalan fajtáját készítik, sokan esküsznek a bevált családi receptre, mások minden évben más zöldségekkel és ízesítőkkel kísérleznek. A kimchi kedvelők táborában gyakran lehet olvasni a kimchi betegségmegelőző, immunrendszer erősítő, emésztőrendszer karbantartó és még számos egyéb jótékony hatásáról, az én esetemben igazából ez első látásra szerelem, őszintén szólva számomra az íze önmagában elegendő ok arra hogy évről évre elkészítsem.:) 

A workshopon három típust fogunk elkészíteni, egy klasszikus kimchit kínai kelből, illetve egy retek és egy jégcsapretek verziót. A három féle kimchit kis üvegekben vihetitek majd haza, hogy a fermentáció befejeződése után megkóstolhassátok azt.

Az órán készülő kimchik:

  • Kínai kel kimchi

  • Retek kimchi

  • Jégcsapretek kimchi

  • és hogy ne csak üvegekbe zárva találkozzatok kimchivel, az óra végén készítünk egy Buta Kimchit, azaz egy átlagos hétköznap este néhány hozzávalóból gyorsan összedobható kimchis sertéshúsos ételt, amit főtt rizzsel fogyaszthattok majd el.

Ár: 10000 Ft/fő
(Az ár tartalmazza az óra alatt fogyasztott ásványvizet, egyéb alkoholmentes üdítőitalokat, teát.)

Jelentkezés menete:
1. Olvasd el az óráinkkal kapcsolatos fontos tudnivalókat:
http://www.neguracooking.com/gyik/
2. Töltsd ki a honlapunkon található jelentkezési lapot.
Jelentkezésed beérkezése után válaszemailben értesítünk a fizetéssel kapcsolatos részletekkel. Részvételi szándékodat akkor tudjuk véglegesíteni, amennyiben 2 munkanapon belül átutalod az óra árát a válaszemailben megadott számlaszámra. Vendéglistánk összeállításánál a fizetési sorrendet tekintjük elsődlegesnek, ha betelt egy óra, jelezzük!

Earlier Event: December 7
Zártkörű esemény
Later Event: December 13
Kokeshik a Negurában - BETELT!