Back to All Events

Kokeshik a Negurában - Anime mánia

Workshopunkra sok szeretettel várunk anime rajongókat, és mindenkit akinek baráti körében, családtagjai között akad valaki, akit szeretne meglepne karácsonyra egy kézzel festett anime kokeshibabával. Tóth-Vásárhelyi Réka, díjnyertes kokeshi készítő iparművész ez alkalommal anime témájű mintavilággal vár Titeket. Ha már festettetek kokeshit, de szívesen elkészítenétek első anime babátokat, vagy ha anime rajongóként minden álmotok, hogy kedvenc karakterek életre keljen egy fababa formájában, gyertek!

Rékától mindent megtudhattok a kokeshik világáról és irányításával elkészíthetitek saját anime kokeshiteket! Mi pedig a háttérben arról gondoskodunk, hogy mindeközben ne maradjatok éhesek!:)

Az eseményre az alábbi menüt állítottunk össze:

  • Japán töltött káposzta
  • Gohan (Főtt rizs)
  • Nasu dengaku (Miso mázas sült padlizsán)
  • Tamagoyaki (Japán tojástekercs)
  • Namasu (Újévi répás jégcsapretek saláta)
  • Kétszer sült édesburgonya héjában

Workshop menete:

Terített asztallal fogadunk Titeket, majd miután elfogyasztottátok az ételeket átalakítjuk a helyszínt a kokeshi festéshez és Réka vezetésével elkészíthetitek a babátokat. Festés után édességgel és közös teázással zárjuk az estét.

Workshop ára: 9000Ft/fő

(az ár tartalmazza egy anime kokeshibaba festését, amit természetesen haza lehet vinni, a vacsorát és az este alatt fogyasztott alkoholmentes italokat, teákat.)

Earlier Event: November 28
Házi rámen workshop - BETELT!
Later Event: December 3
Házi rámen workshop - BETELT!