Hogyan zajlik egy óra?

Az órákon közösen sütünk-főzünk, az egyes műveleteket néha kisebb csoportokban végezzük. Mindenkinek jut feladat, de ha távolról szeretnéd élvezni az illatokat vagy tartasz a sistergő edényektől, természetesen két lépés távolságból is követheted az eseményeket. A recepteket kinyomtatva megkapod tőlünk, jegyzeteléshez tollat, papírt is tudunk adni.

Hogyan jelentkezzek a kiválasztott órára?

  • A honlap alján található Jelentkezés gombra kattintva töltsd ki a felugró jelentkezési lapot.

  • A jelentkezést követően kapsz tőlünk egy emailt, melyben megtalálsz minden az órával és a fizetéssel kapcsolatos információt.

Csak azoknak a jelentkezését tudjuk elfogadni, akik előre befizetik az óra árát. Az összeg beérkezését követően visszaigazoló emailt küldünk.

Fénykép, felvétel készül az órán?

Az órákon, amikor épp nincs tele mindkét kezünk (és nem felejtjük el) készítünk egy-két képet, melyeket kizárólag Facebook oldalunkra töltünk fel az azon szereplők hozzájárulásával. Ha nem szeretnél rajta lenni a képeken, kérünk ha teheted már az óra előtt jelezd! Kérésedet tiszteletben tartjuk!

Az általad készített képeknek mi mindig nagyon örülünk, küldd el emailben vagy töltsd fel FB oldalunkra!

Jöhetek gyerekkel is?

A kicsiket sok szeretettel várjuk, külön nekik kialakított gyereksarokkal, játszószőnyeggel és játékokkal! Egy etetőszékünk is van, így ketten is le tudtok ülni az asztalhoz.

Papucsból viszont csak felnőtt méreteink vannak, így a kicsiknek ne felejtsetek el plusz zoknit/papucsot hozni. 0-3 éveseknek a részvétel ingyenes, de kérjük minden esetben jelezd előre, ha kiskorúra is számíthatunk.

Mi történik, ha nem tudok eljönni az órára?

Ha regisztráció után kiderül, hogy mégsem tudsz eljönni, javasoljuk, hogy keress valakit magad helyett, hiszen a jelentkezés bármikor átruházható.

  • Ha 3 héttel a meghirdetett óra előtt jelzed, hogy nem tudsz jönni, a már befizetett összeget visszautaljuk, vagy átjelentkezhetsz másik óránkra.

  • Amennyiben a meghirdetett óra előtt 2 héttel jelzed, hogy nem tudsz jönni, a befizetett összeg felét utaljuk vissza, vagy átjelentkezhetsz másik óránkra.

  • Ha kevesebb mint 2 héttel a meghirdetett óra előtt mondod le a jelentkezést, sajnos a már befizetett összeget nem tudjuk visszautalni és másik órára sem tudjuk áttenni a jelentkezésedet.

Mi történik, ha nekünk kell lemondani az órát?

Az órákat minimum 4 jelentkező esetén tartjuk meg.

Ha egy óra - amire regisztráltál - nem indul el, akkor emailben vagy telefonon értesítünk és megbeszéljük, hogy visszautaljuk-e a befizetett összeget, vagy átregisztrálunk egy másik óránkra.

Hogyan gyűjtünk és kezelünk személyes adatokat?

A honlapunk Squarespace-el készült és nem használunk rajta analitika eszközöket.

Személyes adatokat a következő esetekben gyűjtünk honlapunk segítségével:

  1. Az órára jelentkezőktől a regisztráció során kizárólag a számlázáshoz gyűjtjük a szükséges adatokat, melyeket Google Drive és Számlázz.hu szolgáltatások segítségével dolgozunk fel.
  2. Hírlevelünket Mailchimp-el küldjük, illetve az arra regisztráltak adatait is ennél a szolgáltatónál tartjuk.